BJÖRN GUSTAFSSON TILL RAW 16/3, 2018!

BJÖRN GUSTAFSSON TILL RAW 16/3, 2018!

Det är dags för en storstilad comeback på RAW! För exakt 10 år sedan stod humorstjärnan Björn Gustafsson på RAW:s scen senast. Då var han en okänd supertalang men succén inför ett utsålt RAW gjorde att han fick en audition till Parlamentet redan dagen efter vilket i sin tur ledde till Mello och resten är svensk humorhistoria. Men efter att ha varit både Sveriges överlägset mest kända komiker och människa så blev det tyst. Björn brände ut sig och valde att lämna standupen för att satsa på skådespelarkarriären. Han bor sedan några år tillbaka i Los Angeles men (!) nu har han tagit upp standup karriären igen och är på Sverigebesök. Björn gör ett datum på RAW. Det är årets enda chans att se honom hos oss, så inte missa!

Kommentarsfält avstängt.