RAW COMEDY CRUISE GÖR COMEBACK!

RAW COMEDY CRUISE GÖR COMEBACK!

Kultklassikern RAW COMEDY CRUISE gör storstilad comeback på Silja Galaxy den 22 mars, 2019! 

RAW är sedan länge Sveriges största standupklubb, har  sex säsonger i Kanal 5 bakom sig och gör utsålda shower helg efter helg på Hilton Stockholm Slussen. Under 23 timmar så tar RAW med sig sina favoritkomiker på en sjukt rolig kryssning med standup både fredag och lördag, LIVE-podcast, improv och mycket mer!

På scen: Messiah Hallberg (Årets manliga komiker 2018, Finaste familjen TV4), Mårten Andersson (Flerfaldigt prisbelönt komiker + RAW comedy podden), Marcus Berggren (Parlamentet/Tombola podcast), Johanna Nordström (Sveriges största kvinnliga komiker i sociala medier med 300 000 följare), Hasse Brontén (Parlamentet TV4), Elin Almén (Flickstreck på Comedy Central), Elina Du Rietz (Hyllad och aktuell med succén PK-fittan), och Jonas Strandberg (en av de mest lyssnade komikerna på Spotify).

Biljettpriset inkluderar all comedy och inga extra avgifter tillkommer.

Biljetter HÄR!

Kommentarsfält avstängt.