MÅRTEN ANDERSSON – 20 ÅR PÅ SCEN

MÅRTEN ANDERSSON – 20 ÅR PÅ SCEN

MÅRTEN ANDERSSON har en diger meritlista med mängder av TV-framträdanden, Grammisnominering för Dr Alban sketcherna i kultförklarade Pippirull i P3 och mängder av utmärkelser. Han har röstats fram till ”Årets komiker” av tidningen Cafés läsare, valts till både ”Bästa nykomling” på Svenska Standupgalan 2002 och blev 2017 blivit utsedd till ”Årets MC/konferencier”. Mårten är också mannen bakom Sveriges största standupklubb – RAW.

Standupdebuten skedde år 2000 på Norra Brunn och idag är Mårten en av Sveriges mest välkända komiker. Efter kritikerrosade publiksuccéer med soloshowerna ”Under Ytan” och ”Hybris” är det nu dags att sammanfatta det absolut roligaste från hans 20 år långa karriär!

Välkommen till en sprakande kavalkad av gamla favoriter, helt nytt material, klassiska imitationer, busringningar från arkiven, improvisation och överraskningar!

Det blir En resa från Dr Alban-rättegångar via nära döden-upplevelser, Grammisnomineringar, rom och cola-drev, den otippade Mellosuccén och såklart babylyckan!

BILJETTER HÄR!

Kommentarsfält avstängt.