RAW EXPANDERAR OCH ÖPPNAR I GÖTEBORG!

RAW EXPANDERAR OCH ÖPPNAR I GÖTEBORG!

Efter 15 år som klubb med hundratals utsålda shower, internationella stjärnbokningar av komiker som Jerry Seinfeld (Globen) och Eddie Izzard (Friends arena) mängder av kritiker- och publikrosade Sverigeturnéer, fullsatta comedykryssningar och festivaler är det nu dags för Sveriges största standupklubb – RAW comedy club – att slå upp portarna i Göteborg! 

”Det här är verkligen en dröm som blir sann! Jag älskar Göteborg som stad och i synnerhet publiken där så att nu öppna RAW där känns fantastiskt. Jag har upplevt mängder av oförglömliga kvällar i Göteborg som både komiker och arrangör av RAW så när rätt möjlighet äntligen dök upp tvekade jag inte en sekund. Radisson Blu Scandinavia är den perfekta partnern. De strävar precis som vi efter yttersta kvalité och fingertoppskänsla som mantra.”
– Mårten Andersson

RAW comedy club kommer att göra föreställningar På Radisson Blu Scandinavia den första lördagen varje månad och det blir både kvällsshower samt det helt unika konceptet RAW comedy brunch. Som vanligt som ramas både kvällarna och bruncherna in av de bästa DJ:s vi vet. 

RAW:s första säsong i Göteborg bjuder på en fantastisk lineup i form av Robin Paulsson, Messiah Hallberg, Ann Westin, Kristoffer Appelquist,  Marcus Berggren, Ina Lundström, Nisse Hallberg, Thomas Järvheden, Tina Bergérus och sjävklart Mårten Andersson. Fler komiker tillkommer! 

BILJETTER:

RAW COMEDY CLUB I GÖTEBORG

RAW COMEDY BRUNCH I GÖTEBORG

Kommentarsfält avstängt.