RAW ÖPPNAR I SUNDBYBERG!

Efter oräkneliga utsålda klubbkvällar i Stockholm och i Göteborg, samt även i resten av landet då RAW åkt på kritikerrosade Sverigeturnéer, slår klubben nu åter upp portarna i Sundbyberg! Denna gång under lördagskvällar på mycket populära Eatery.

Mårten Andersson – grundare av RAW, komiker och Sundbybergsbo:

”Att RAW återigen öppnar i Sundbyberg känns fantastiskt och den här gången känns timingen ännu bättre. Varken RAW eller svensk comedy har någonsin varit starkare och Sundbyberg känns ännu mer levande och på gång än för bara några år sedan. Att valet av partner föll på Eatery är en kombination av en perfekt och väldigt snygg lokal och ett grymt läge och att de precis som jag själv värnar om ett ännu mer levande och roligt Sundbyberg.”

Premiären av RAW comedy club i Sundbyberg sker den 28/3 på Eatery, Järnvägsgatan 20. På scen står Mårten Andersson som nyligen gjorde succé med jubileumsföreställningen “20 år på scen”, kritikerrosade Nisse Hallberg, Josefin Sonck som utnämnts till årets nykomling på Svenska Standupgalan och mannen bakom de roligaste skämten du hör i TV:s humorprogram – Fredrik Andersson! Nästa RAW-show på Eatery är den 16/5.

Kommentarsfält avstängt.