A VERY RAW CHRISTMAS PÅ BLIQUE BY NOBIS

Efter nio utsålda år är julbordsshowen ”A very RAW christmas” tillbaka, i år på destinationen Blique by Nobis i Vasastaden. Här välkomnas gäster att skratta bort sina bekymmer tillsammans med landets bästa och kändaste ståuppkomiker medan de njuter av traditionella julbordssmaker i nytt, coronaanpassat format.

RAW comedy club och Blique by Nobis presenterar stolt supersuccén ”A very RAW Christmas” – Sveriges roligaste julshow. Här kombineras fantastiska komiker, både kända och de hetaste nya stjärnorna med ett traditionellt julbord i coronasäker tappning.

Flerfaldigt prisbelönta, kritikerrosade komikern Mårten Andersson firar tio år som julvärd för den omåttligt populära showen. Varje kväll bjuder han in personliga favoritkomiker för helt unika stand-up comedy upplevelser där publiken som vanligt också inkluderas i showen. Med gäster som David Batra, Al Pitcher, Petrina Solange, Özz Nujen med flera så utlovar vi shower som våra gäster sent kommer att glömma. 

– Vi är övertygande om att årets upplaga av A very RAW christmas kommer bli bättre än någonsin. Kombinationen julbord och fantastisk standup comedy i en stilren miljö som på Blique by Nobis är svårslaget, säger Mårten Andersson, komiker och grundare av RAW comedy club.

Julbordet är skapat av Head chef Daniel Guest med mångårig erfarenhet från julbordsserveringar på anrika Operakällaren. I år serveras det sharing style på julbordsplatåer direkt vid bordet. Ett upplägg som förhöjer smakupplevelsen samtidigt som det coronasäkrar julbordsupplevelsen. 

Evenemanget följer alla rekommendationer från svenska Folkhälsomyndigheten, med anpassningar så som servering direkt vid bordet, kontroll av gästflöden och trygga avstånd mellan sällskapen. 

FAKTA

Aktuella datum och komiker:

27/11 – Carl Stanley, Mårten Andersson och Josefin Sonck

3/12 – David Batra, Thomas Järvheden, Mårten Andersson

4/12 – Thomas Järvheden, Mårten Andersson

10/12 – Nisse Hallberg, David Batra, Mårten Andersson

11/12 – Özz Nûjen, Nisse Hallberg, Mårten Andersson

18/12 – Al Pitcher, Mårten Andersson & Petrina Solange

Pris 995 sek /person, show och julbord inkluderat. 

Läs mer: www.bliquebynobis.se/raw-christmas 
Boka: rawchristmas@bliquebynobis.se

Kommentarsfält avstängt.