RAW comedy brunch

Välkomna till Sveriges roligaste brunch!

Precis som det låter så är RAW comedy brunch en kombination av det bästa från två världar – standup + brunch och som alltid när det gäller RAW – fantastisk musik från våra handplockade DJ:s!

Att avsluta en kväll med standup är ju oftast underbart. Tänk dig då att istället börja lördagen med en riktig energiboost med dina vänner. På RAW comedy brunch börjar ni med en lyxig brunch, och ett imponerande utbud av drycker i baren till tonerna av  fantastisk partymusik från våra DJ:s och en underbar utsikt över Stockholm.

När stämningen är på topp är det dags att gå en trappa upp till RAW:s egen teaterscen på Hilton och bli en del av en skrattfest utan dess like!

Priset för brunch och show: 495 kr + serviceavgift. Dryck köps separat. 
Utöver en välfylld brunchbuffé så är vår bar fylld med välkyld champagne, heta Bloody Marys, Bellinis och massa annat gott. Självklart finns det även alkoholfria alternativ.

Varmt välkomna till RAW comedy brunch – Dagfest Deluxe!

FAKTA:

Brunchen serveras mellan klockan 13-15 och därefter går ni upp för trapporna upp till RAW:s egna teaterscen på Hilton där alla brunchgäster har garanterade sittplatser i våra komfortabla biofåtöljer.

Brunchen öppnar kl. 13.00
Brunchen stänger kl. 15.00

Baren på ovanvåningen öppnar 14:30

Showen pågår 15:00-16:00.

Dryck köps separat.