RAW comedy brunch

Välkomna till Sveriges roligaste brunch!
Under ett begränsat antal lördagar så slår vi upp portarna till en fantastiskt och helt unik kombination av det bästa från två världar – standup + brunch, och som alltid på RAW, grym musik från våra DJ:s!

Att avsluta en kväll med standup är ju oftast fantastiskt så tänk då att istället börja dagen med en riktig energi boost i form av en lyxig brunch med underbar utsikt över Stockholm för att sedan gå upp i vår fina teater på Hilton, slå dig ner i en av de sköna biofåtöljerna och smälta maten med en fantastisk show på drygt 60 minuter med Sveriges bästa komiker.

För de som vill festa till det lite extra under lördagen så kommer det självklart att finnas välkyld champagne, Bloody Marys, Bellinis och massa annat gott.

Så ta med bästa vännerna, släkten, familjen eller varför inte hela företaget och få den mest perfekta starten på lördagen du kan tänka dig!

Varmt välkomna till RAW comedy brunch – Sveriges roligaste brunch!

Priset för brunch och show: 595 kr inkl serviceavgift på 50kr. Dryck köps separat. 
Utöver en välfylld brunchbuffé så är vår bar fylld med välkyld champagne, heta Bloody Marys, Bellinis och massa annat gott. Självklart finns det även alkoholfria alternativ.

Varmt välkomna till RAW comedy brunch – Sveriges roligaste brunch!

FAKTA:

Brunchen serveras mellan klockan 13-15 och därefter går ni upp för trapporna upp till RAW:s egna teaterscen på Hilton där alla brunchgäster har garanterade sittplatser i våra komfortabla biofåtöljer.

Brunchen öppnar kl. 13.00
Brunchen stänger kl. 15.30

Baren på ovanvåningen öppnar 15:00

Showen pågår 15:30-16:30.

Dryck köps separat.