RAW A very RAW christmas GÖTEBORG - RAW comedy club

RAW A very RAW christmas GÖTEBORG

26
Nov
Robin Paulsson, David Batra, Mårten Andersson
18:00 - 22:30 Radisson Blu Scandinavia Hotel
Södra Hamngatan 59
A very RAW christmas GÖTEBORG A very RAW christmas GÖTEBORG A very RAW christmas GÖTEBORG

Sveriges roligaste julbord kommer nu till Göteborg! Kombinationen av klassiskt julbord och fantastisk standup är svårslagen och många gäster har återkommit år efter år. Du börjar kvällen i restaurangen där det väntar ett traditionellt svenskt julbord med allt du kan tänka dig – och lite till.

Lagom tills maten har fått lägga sig i magen är det dags för show med flera av Sveriges absolut bästa komiker!

Ett litet tips – om du inte gillar att bli skojad med, sätt dig långt bak. Eller förresten – på A very RAW christmas går ingen säker. Men du vill väl ha en julfest du minns?

Självklart sitter varje sällskap vid separata bord med tryggt avstånd till övriga gäster och all servering sker vid bordet, på grund av rådande omständigheter.

 

PÅ SCEN:

 

ROBIN PAULSSON

Visserligen är talkshowvärd för Robins på SVT och har gjort stor succé som programledare för Melodifestivalen, men det är som komiker som allt startade för Robin så det är givet att ni måste passa på att se honom medan han gästar Stockholm och uppträder på RAW.

 

DAVID BATRA

Utöver succéer i Kvarteret Skatan, Parlamentet och en mängd andra svenska humorproduktioner i TV har David gjort hyllade standupturnéer över hela landet – något som kröntes med en stor show i Globen! Nu ser ni honom äntligen på RAW!

 

MC: MÅRTEN ANDERSSON

Flerfaldigt prisbelönad som Årets komiker (Magazine Café), Årets nykomling på svenska standupgalan, Grammisnominerad för Dr Alban i Pippirull, Årets MC 2017 med mera som de senaste åren har gjort succé med sina kritikerrosade soloturnéer ”Under ytan”, ”Hybris” och “20 år på scen”.  Våren 2017 åkte Mårten till New York under en månad och uppträdde. Han krönte månaden med att vinna en talangtävling på Greenwhich Village Comedy Club. Just nu aktuell med nya RAW comedy podden och ständigt aktuell med egna klubben RAW.

 

RAW – Medlemskap: På grund av rådande pandemi så kommer vi tills vidare att enbart sälja biljetter till registrerade RAW-medlemmar. Det är helt kostnadsfritt och tar bara 30 sekunder att fylla i formuläret. RAW-medlem blir du enkelt HÄR!

Tider: 18:00 Julbord 21:00 Show (90 min)

Åldersgräns: Åldersgräns 18 år men ok från 15 år i målsmans sällskap.

Antal biljetter: Till A very RAW christmas kan man boka 8 eller 10 biljetter, varken fler eller färre.