RAW Stockholm

16
Sep
Hasse Brontén, Carl Stanley, Thanos Fotas, Henrik Nyblom, Elin Almén, Saladu Saladu
21:00 - 23:00 Hilton Stockholm Slussen
Guldgränd 8, Stockholm
Stockholm Stockholm Stockholm Stockholm Stockholm

Välkomna till RAW – Sveriges största standupklubb!
Varje lördag ser du den mest intressanta mixen av Sveriges och resten av världen bästa komiker i vår lyxiga teater på Hiton Stockholm Slussen.

Läs mer

Varje lördag på Hilton Stockholm Slussen är det riktig Las Vegas feeling! Fullsatt till bristningsgränsen och en supertaggad publik som skrattar sig gråtfärdiga åt Sveriges och resten av världens bästa komiker i vår lyxiga teater.

RAW är dock mycket mer än bara fantastisk standup. Det är en helkväll från början till slut så bakom varje detalj ligger stor omsorg och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller middagspaket, cocktails eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka.

Eller som en av våra internationella komiker uttryckte det: RAW – a GREAT night out!

Hasse Brontén
Ex-polisen Hasse är troligtvis Sveriges gladaste komiker och har en humor som går hem hos de flesta. Han har synts i TV-produktioner som Parlamentet, Time Out, Cirkus Möller, Roast på Berns, RAW och mycket mer!

Carl Stanley
Redan som 20-åring har han etablerat sig som svensk humors stora framtidslöfte. Han har utsetts till Årets nykomling på Svenska Standupgalan, gjort hundratals standup-gig, haft flera miljoner visningar för sina komiska vloggar och etablerat sig som den yngsta panelmedlemmen någonsin i TV4:s “Parlamentet”. Nu gör han också sin första soloföreställning – ”Ärligt talat”.

Thanos Fotas
2014 nominerades Thanos till Årets nykomling på den Svenska standupgalan. Inget ont om det årets vinnare men att inte Thanos vann är lika sjukt som mycket av hans karaktärsdrivna humor. Thanos har något alla komiker vill ha men som bara vissa föds med – funny bones.

Henrik Nyblom
Humorgeniet som är känt från Instagram har på väldigt kort tid gjort sig ett namn inom svensk standup. Med sin unika stil och enorma energi har han fått publiken runtom i hela Sverige att gråta av skratt. En av höstens nya stjärnor på RAW!

Elin Almén
Förutom att vara heltidsanställd som improvisationsskådespelare är Elin även en rising star på standupscenen. Hon har hörts i P3 (bland annat som programledare för ”Vardag i P3” och sketchprogrammet ”100kg vakuum”. Hennes standup har även sänts på SVT i samband med föreställningen ”Ladies Fight”.

Saladu Saladu
Saladu is an African stand-up comedian, writer, producer, director and actor based out of NYC. He is an excellent example of a charismatic, multi-faceted performer, who’s versatile comedy allows him to perfectly adapt his unique style to the audience at his shows. He has performed at a variety of New York comedy clubs, including The Stand NYC, Gotham Comedy Club, Broadway Comedy Club and Dangerfield’s.

Tider
Middagsgäster är välkomna mellan 18:00-18:30
RAW-baren öppnar och DJ drar igång kvällen utanför teatern: 20:00
Showtime: 21:00 (längd: ca 2h inkl paus)

Efter middagen flyttar ni bekvämt upp en våning till kvällens föreställning där ni har RESERVERADE bra platser.

Biljetter
Showbiljett: 265kr + serviceavgift
Showpaket: 795kr + serviceavgift (showbiljett inkl. middagspaket samt reserverad sittplats)
Student: 135kr + serviceavgift

Övrig information
Åldersgräns: 18 år

OBS! begränsat antal sittplatser! Först till kvarn!