RAW Stockholm

23
Sep
Henrik Hjelt, Nisse Hallberg, David Sundin, Elina Du Rietz, Camilla Fågelborg
21:00 - 23:00 Hilton Stockholm Slussen
Guldgränd 8, Stockholm
Stockholm Stockholm Stockholm Stockholm Stockholm

Välkomna till RAW – Sveriges största standupklubb!
Varje lördag ser du den mest intressanta mixen av Sveriges och resten av världen bästa komiker i vår lyxiga teater på Hiton Stockholm Slussen.

Läs mer

Varje lördag på Hilton Stockholm Slussen är det riktig Las Vegas feeling! Fullsatt till bristningsgränsen och en supertaggad publik som skrattar sig gråtfärdiga åt Sveriges och resten av världens bästa komiker i vår lyxiga teater.

RAW är dock mycket mer än bara fantastisk standup. Det är en helkväll från början till slut så bakom varje detalj ligger stor omsorg och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller middagspaket, cocktails eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka.

Eller som en av våra internationella komiker uttryckte det: RAW – a GREAT night out!

Henrik Hjelt
Känd från TV-produktioner såsom Parlamentet, Extra! Extra!, Playa del Sol och Time-Out. 2013 turnerade han runtom i hela Sverige med sin standupföreställning ”Pappan” och nu är han äntligen tillbaka på standupscenen! Mina damer och herrar: Henrik Hjelt!

Nisse Hallberg
Kanske Sveriges hetaste ”underground-komiker” senaste åren. Men nu börjar en allt större massa upptäcka den här brutalt roliga komikern som är född till att få folk att skratta. 2015 vann Nisse utmärkelsen ”Årets Nykomling” på Svenska standupgalan med motiveringen ”En diamant av naturlig rolighet. Det senaste åren har han turnerat runt Sverige med sin föreställning ”Jag är Sjuk”.

David Sundin
Han har medverkat i produktioner såsom Melodifestivalen och ”Inte OK”. Nyligen syntes han på SVT som Babbens side-kick i ”Bäst i test”. Han har även på sistone gjort en kometkarriär på Sveriges standupscen med sin absurda, torra och ofta bisarra stil som bara måste ses. En svensk Zach Galifianakis.

Elina Du Rietz
Hon är både skådespelare och ståuppkomiker och har synts såväl på alla stora standupklubbar i Sverige som i TV-produktioner såsom Solsidan och Partaj. Just nu är hon aktuell i föreställningen ”Osvajpade diamanter”.

Camilla Fågelborg
Hon började som webbredaktör på P3 men har snabbt jobbat sig upp till ett av svenska humorscenens starkaste humorlöften. Hon tar upp ämnen från glatt till nattsvart, men framförallt med en lekfullt sarkastisk ton, och en charm man inte kan värja sig mot.

Tider
Middagsgäster är välkomna mellan 18:00-18:30
RAW-baren öppnar och DJ drar igång kvällen utanför teatern: 20:00
Showtime: 21:00 (längd: ca 2h inkl paus)

Efter middagen flyttar ni bekvämt upp en våning till kvällens föreställning där ni har RESERVERADE bra platser.

Biljetter
Showbiljett: 265kr + serviceavgift
Showpaket: 795kr + serviceavgift (showbiljett inkl. middagspaket samt reserverad sittplats)
Student: 135kr + serviceavgift

Övrig information
Åldersgräns: 18 år

OBS! begränsat antal sittplatser! Först till kvarn!