RAW A very RAW christmas GÖTEBORG - RAW comedy club

RAW A very RAW christmas GÖTEBORG

04
Dec
Josefin Sonck, Hasse Brontén
18:00 - 22:30 Radisson Blu Scandinavia Hotel
Södra Hamngatan 59
A very RAW christmas GÖTEBORG A very RAW christmas GÖTEBORG

Sveriges roligaste julbord kommer nu till Göteborg!

Kombinationen av klassiskt julbord och fantastisk standup är svårslagen och många gäster har återkommit år efter år.

Du börjar kvällen i restaurangen där det väntar ett traditionellt svenskt julbord med allt du kan tänka dig – och lite till. Lagom tills maten har fått lägga sig i magen är det dags för show med flera av Sveriges absolut bästa komiker!

Ett litet tips – om du inte gillar att bli skojad med, sätt dig långt bak. Eller förresten – på A very RAW christmas går ingen säker. Men du vill väl ha en julfest du minns?

 

Självklart sitter varje sällskap vid separata bord med tryggt avstånd till övriga gäster och all servering sker vid bordet, på grund av rådande omständigheter.

 

PÅ SCEN:

 

JOSEFIN SONCK

Ålandskomikern som emigrerade till Sverige och nyligen blev utsedd till “Årets nykomling” på Svenska standupgalan. Bakom hennes harmoniska fasad döljer sig en absurd, pricksäker och sylvass humor. Josefin skriver även humormanus för radio och frilansar som skådespelare för reklam och TV. Har under 2018 varit supportkomiker åt Henrik Schyffert på succéshowen “Var inte rädda”. Superaktuell med Comedy Central-serien “Flickstreck”!

HASSE BRONTÉN

Ex-polisen Hasse är troligtvis Sveriges gladaste komiker och har en humor som går hem hos de flesta. Han har synts i TV-produktioner som Parlamentet, Time Out, Cirkus Möller, Roast på Berns, RAW och många fler.

 

RAW – Medlemskap:

På grund av rådande pandemi så kommer vi tills vidare att enbart sälja biljetter till registrerade RAW-medlemmar. Det är helt kostnadsfritt och tar bara 30 sekunder att fylla i formuläret. RAW-medlem blir du enkelt HÄR!

Tider: 18:00 Julbord 21:00 Show (90 min)

Åldersgräns: Åldersgräns 18 år men ok från 15 år i målsmans sällskap.

Antal biljetter: Till A very RAW christmas kan man boka 8 eller 10 biljetter, varken fler eller färre.