RAW A very RAW christmas GÖTEBORG - RAW comedy club

RAW A very RAW christmas GÖTEBORG

10
Dec
Thomas Järvheden, Elina Du Rietz
18:00 - 22:30 Radisson Blu Scandinavia Hotel
Södra Hamngatan 59
A very RAW christmas GÖTEBORG A very RAW christmas GÖTEBORG

Sveriges roligaste julbord kommer nu till Göteborg!

Kombinationen av klassiskt julbord och fantastisk standup är svårslagen och många gäster har återkommit år efter år.

Du börjar kvällen i restaurangen där det väntar ett traditionellt svenskt julbord med allt du kan tänka dig – och lite till. Lagom tills maten har fått lägga sig i magen är det dags för show med flera av Sveriges absolut bästa komiker!

Ett litet tips – om du inte gillar att bli skojad med, sätt dig långt bak. Eller förresten – på A very RAW christmas går ingen säker. Men du vill väl ha en julfest du minns?

 

Självklart sitter varje sällskap vid separata bord med tryggt avstånd till övriga gäster och all servering sker vid bordet, på grund av rådande omständigheter.

 

PÅ SCEN:

 

THOMAS JÄRVHEDEN

Thomas är en av de mest rutinerade ståuppkomikerna i Sverige med en lång karriär bakom sig. Genom åren har han vunnit mängder av priser som Årets manlige komiker, Comedy fightclub-bältet, Smack-priset med mera.  Han har synts i flera TV-produktioner som RAW på kanal 5, Grillad i SVT, Extra Extra, TV3 och nu senast med soloshowen “Bra mycket sämre”. Har över 20 miljoner streams på Spotify!

 

ELINA DU RIETZ

Hon är både skådespelerska och ståuppkomiker som synts i Filip och Fredriks tokhyllade film Tårtgeneralen, men har även synts i soloshowen ”PK-fittan”. Oftast på RAW är hon bokad som MC (konferencier) för att hennes snabba komiska hjärna kan improvisera de mest roliga kvällarna med publiken.

 

RAW – Medlemskap:

På grund av rådande pandemi så kommer vi tills vidare att enbart sälja biljetter till registrerade RAW-medlemmar. Det är helt kostnadsfritt och tar bara 30 sekunder att fylla i formuläret. RAW-medlem blir du enkelt HÄR!

Tider: 18:00 Julbord 21:00 Show (90 min)

Åldersgräns: Åldersgräns 18 år men ok från 15 år i målsmans sällskap.

Antal biljetter: Till A very RAW christmas kan man boka 8 eller 10 biljetter, varken fler eller färre.