RAW A very RAW christmas GÖTEBORG - RAW comedy club

RAW A very RAW christmas GÖTEBORG

18
Dec
Ann Westin, Marcus Berggren, Nisse Hallberg
18:00 - 22:30 Radisson Blu Scandinavia Hotel
Södra Hamngatan 59
A very RAW christmas GÖTEBORG A very RAW christmas GÖTEBORG A very RAW christmas GÖTEBORG

Sveriges roligaste julbord kommer nu till Göteborg!

Kombinationen av klassiskt julbord och fantastisk standup är svårslagen och många gäster har återkommit år efter år.

Du börjar kvällen i restaurangen där det väntar ett traditionellt svenskt julbord med allt du kan tänka dig – och lite till. Lagom tills maten har fått lägga sig i magen är det dags för show med flera av Sveriges absolut bästa komiker!

Ett litet tips – om du inte gillar att bli skojad med, sätt dig långt bak. Eller förresten – på A very RAW christmas går ingen säker. Men du vill väl ha en julfest du minns?

 

PÅ SCEN:

 

ANN WESTIN

Vald till Sveriges roligaste kvinna flera gånger och har tidigare turnerat med bland andra sina egna föreställningar ”Jobbit” och ”Sticka ut och Passa in”.  “The Queen of mean” är hetare än någonsin!

 

MARCUS BERGGREN

En sinnessjukt bra och helt unik komiker som fullständigt rev sönder taket på RAW vid sin debut på klubben hösten 2017! Marcus hörs också regelbundet på Morgonpasset i P3, gör Tombola Podcast tillsammans med sin radarpartner Carl Stanley och skriver krönikor för Göteborgs-Posten. Är dessutom komikern bakom de hyllade roasterna av Sveriges artistelit på P3 Guldgalan och vinnare av priset “Årets Nykomling” på Svenska Standupgalan 2019.

 

MC: NISSE HALLBERG

Ända sedan 2015 när Nisse vann utmärkelsen ”Årets Nykomling” på Svenska standupgalan med motiveringen ”En diamant av naturlig rolighet”, har det bara gått uppåt för denna fantastiska komiker! Det senaste åren har han turnerat runt Sverige med sina hyllade föreställningar “Jag är Sjuk” och “Trött” och han är en alltid lika uppskattad favorit på RAW!

 

RAW – Medlemskap:

På grund av rådande pandemi så kommer vi tills vidare att enbart sälja biljetter till registrerade RAW-medlemmar. Det är helt kostnadsfritt och tar bara 30 sekunder att fylla i formuläret. RAW-medlem blir du enkelt HÄR!

Tider: 18:00 Julbord 21:00 Show (90 min)

Åldersgräns: Åldersgräns 18 år men ok från 15 år i målsmans sällskap.

Antal biljetter: Till A very RAW christmas kan man boka 8 eller 10 biljetter, varken fler eller färre.