RAW A very RAW christmas - RAW comedy club

RAW A very RAW christmas

04
Dec
Thomas Järvheden, Mårten Andersson
18:00 - 23:00 Blique by Nobis
Gävlegatan 18
A very RAW christmas A very RAW christmas

Sveriges roligaste julbord är tillbaka! Samtliga shower har varit helt utsålda nio år i rad och nu är supersuccén “A very RAW christmas” tillbaka för tionde året – nu på anrika Blique by Nobis.

Kombinationen av klassiskt julbord, fantastisk standup comedy och magisk utsikt mitt i city är svårslaget och många gäster återkommer år efter år.Ni börjar kvällen med glögg och pepparkakor innan ni fortsätter till Blique by Nobis matsal  där det väntar ett traditionellt svenskt julbord med allt du kan tänka dig – och lite till. Lagom när maten har fått lägga sig i magen är det dags för show! Där är flerfaldigt prisbelönta, kritikerrosade komikern Mårten Andersson är värd för showen och ofta skojar med företag och andra gäster på plats.Mårten bjuder varje show in olika favoritkomiker för helt unika stand-up comedy upplevelser.Ett litet tips – om du inte gillar att bli skojad med, sätt dig långt bak. Eller förresten – på ”A very RAW Christmas” går ingen säker. Men du vill väl ha en julfest du minns?Självklart sitter varje sällskap vid separata bord med tryggt avstånd till övriga gäster och all servering sker vid bordet, på grund av rådande omständigheter.

Kvällens komiker:

 

THOMAS JÄRVHEDEN

Thomas är en av de mest rutinerade ståuppkomikerna i Sverige med en lång karriär bakom sig. Genom åren har han vunnit mängder av priser som Årets manlige komiker, Comedy fightclub-bältet, Smack-priset med mera.  Han har synts i flera TV-produktioner som RAW på kanal 5, Grillad i SVT, Extra Extra, TV3 och nu senast med soloshowen “Bra mycket sämre”. Har över 20 miljoner streams på Spotify!

MÅRTEN ANDERSSON

Flerfaldigt prisbelönad som Årets komiker (Magazine Café), Årets nykomling på svenska standupgalan, Grammisnominerad för Dr Alban i Pippirull, Årets MC 2017 med mera som de senaste åren har gjort succé med sina kritikerrosade soloturnéer ”Under ytan”, ”Hybris” och “20 år på scen”.  Våren 2017 åkte Mårten till New York under en månad och uppträdde. Han krönte månaden med att vinna en talangtävling på Greenwhich Village Comedy Club. Just nu aktuell med nya RAW comedy podden och ständigt aktuell med egna klubben RAW.

 

 

Tider:
18:00 Julbord
21:00 Show

Åldersgräns:
Åldersgräns 18 år men ok från 15 år i målsmans sällskap.

Antal biljetter:
Till A very RAW christmas kan man boka 6, 8, 10 eller 12 biljetter, varken fler eller färre.