RAW christmas

24
Nov
Mårten Andersson, Messiah Hallberg, Nisse Hallberg, Josefin Sonck
21:00 - 23:00 Hilton Stockholm Slussen
Guldgränd 8, Stockholm
christmas christmas christmas christmas

Helt utsålt fem år i rad!
Sveriges roligaste julbord – supersuccén ”A Very RAW Christmas” är tillbaka på Hilton Stockholm Slussen för sjätte året i rad. Mycket populärt klassiskt svenskt julbord + Sveriges bästa komiker.

Läs mer

Sedan starten 2012 har varenda kväll varit helt utsåld och många gäster kommer tillbaka varje år. Framgångsreceptet består av Sveriges absolut bästa komiker tillsammans med ett fantastiskt klassiskt svenskt julbord. Inga konstigheter men en massa trevligheter.

Ni börjar kvällen med glögg och pepparkakor innan ni fortsätter till Hiltons matsal med hänförande utsikt över Stockholms stad, där det väntar ett traditionellt svenskt julbord med allt du kan tänka dig – och lite till. Lagom när maten har fått lägga sig i magen är det dags att gå en trappa upp och komma in i Hiltons alldeles egna teater där tvåfaldigt prisbelönta, kritikerrosade komikern Mårten Andersson kväll efter kväll är värd för showen och ofta skojar med företag och andra gäster på plats. Mårten bjuder varje kväll in olika favoritkomiker för helt unika stand-up comedy upplevelser.

Ett litet tips – om du inte gillar att bli skojad med, sätt dig långt bak. Eller förresten – på ”A very RAW Christmas” går ingen säker.

Men du vill väl ha en julfest du minns? 😉

Mårten Andersson
Förutom att ha grundat RAW comedy club är Mårten en av Sveriges populäraste och mest uppskattade komiker. Efter de senaste årens turnéer med föreställningarna ”Under ytan” och ”Hybris”.

Messiah Hallberg
Bevisade detta året att han är bättre på standup än på att dansa cha-cha i Let’s Dance. En av Sveriges absolut vassaste komiker som just nu aktuell med sin egen föreställning ”Den missförstådde profeten” samt andra säsongen av succén ”Finaste familjen” på TV4.

Nisse Hallberg
Kanske Sveriges hetaste ”underground-komiker” senaste åren. Men nu börjar en allt större massa upptäcka den här brutalt roliga komikern som är född till att få folk att skratta. 2015 vann Nisse utmärkelsen ”Årets Nykomling” på Svenska standupgalan med motiveringen ”En diamant av naturlig rolighet. Det senaste åren har han turnerat runt Sverige med sin föreställning "Jag är Sjuk".

Josefin Sonck
Ålandskomikern som emigrerade till Sverige. Bakom hennes harmoniska fasad döljer sig en absurd, pricksäker och sylvass humor. Hon började med standup 2014 men har redan uppträtt på de flesta scener runtom i landet. Josefin skriver även humormanus för radio och frilansar som skådespelare för reklam och tv.

Tider
Glöggmingel 17:00-18:00
Traditionellt svenskt julbod: 18:00-20:45
RAW-baren utanför teatern öppnar: 20:00
Showtime 21:00 (längd: ca 2h inkl paus)

Biljetter
Julbord + show: 995kr + serviceavgift
Sällskap över 15 personer kan kontakta Hilton Stockholm Slussen direkt på conference.slussen@hilton.com

Övrig information
Åldersgräns: 18 år