RAW comedy club GÖTEBORG - RAW comedy club

RAW comedy club GÖTEBORG

02
Okt
Marcus Berggren, Petrina Solange, Hasse Brontén
21:00 - 22:30 Radisson Blu Scandinavia Hotel
Södra Hamngatan 59
comedy club GÖTEBORG comedy club GÖTEBORG comedy club GÖTEBORG

Äntligen är Sveriges största standupklubb RAW comedy club tillbaka i Göteborg!

På grund av rådande pandemi så kommer vi tills vidare att enbart sälja biljetter till registrerade RAW-medlemmar och antalet biljetter är väldigt begränsat. Det är helt kostnadsfritt och tar bara 30 sekunder att fylla i formuläret. RAW-medlem blir du enkelt HÄR!

Samtliga föreställningar kommer självklart att vara Coronasäkrade och genomföras med tryggt avstånd mellan alla er gäster. Handsprit kommer också att finnas tillgänglig i anslutning till föreställningarna.

Väljer du att kombinera din showbiljett med en fantastisk trerättersmeny från Noot serveras denna innan föreställningarna som startar 21:00 och efter föreställningarna som startar 19:00!

PÅ SCEN:

 

MARCUS BERGGREN

En sinnessjukt bra och helt unik komiker som fullständigt rev sönder taket på RAW vid sin debut på klubben hösten 2017! Marcus hörs också regelbundet på Morgonpasset i P3, gör Tombola Podcast tillsammans med sin radarpartner Carl Stanley och skriver krönikor för Göteborgs-Posten. Är dessutom komikern bakom de hyllade roasterna av Sveriges artistelit på P3 Guldgalan och vinnare av priset ”Årets Nykomling” på Svenska Standupgalan 2019.

 

PETRINA SOLANGE

Stjärna både som ståuppare, som rolig programledare i P3 och som poddare. Både vi och RAW:s publik har älskat henne sedan hon debuterade som komiker i RAW rookie challenge.
2020 utsågs hon för tredje året i rad till årets kvinnliga komiker på Svenska Standupgalan!

Petrina har en kaxig stil och bjuder alltid på många skruvade vändningar i sina skämt men alltid med en stor glimt i ögat och ett brett leende.

 

HASSE BRONTÉN

Ex-polisen Hasse är troligtvis Sveriges gladaste komiker och har en humor som går hem hos de flesta. Han har synts i TV-produktioner som Parlamentet, Time Out, Cirkus Möller, Roast på Berns, RAW och många fler.