RAW comedy club (GÖTEBORG) - RAW comedy club

RAW comedy club (GÖTEBORG)

24
Mar
Henrik Schyffert, Nisse Hallberg, Lisa Dahlin, Christoffer Fernis, Dessi Hietala
21:00 - 23:00 Radisson Blu Scandinavia
Södra Hamngatan 59
comedy club (GÖTEBORG) comedy club (GÖTEBORG) comedy club (GÖTEBORG) comedy club (GÖTEBORG) comedy club (GÖTEBORG)

Sveriges största standupklubb – RAW comedy club – nu i Göteborg!

RAW är mycket mer än bara fantastisk standup. Det är en helkväll från början till slut så bakom varje detalj ligger stor omsorg och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller middagspaket, cocktails eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka. Kort sagt. RAW – mer än bara standup!

 

PÅ SCEN:

 

 

HENRIK SCHYFFERT
En av Sveriges mest hyllade komiker som gjort succé med en mängd olika humorprogram och utsålda standupturnéer landet runt kommer nu för allra första gången till RAW!

 

NISSE HALLBERG

Ända sedan 2015 när Nisse vann utmärkelsen ”Årets Nykomling” på Svenska standupgalan med motiveringen ”En diamant av naturlig rolighet”, har det bara gått uppåt för denna fantastiska komiker! Det senaste åren har han turnerat runt Sverige med sina hyllade föreställningar ”Jag är Sjuk” och ”Trött” och han är en alltid lika uppskattad favorit på RAW! Vinnare av priset ”Årets föreställning” på Svenska Standupgalan 2022!

 

LISA DAHLIN
Lisa är den roliga och ibland lite självgoda göteborgaren som intagit Malmö med sin tvärhärliga galenskap. Nu är hon redo att ta över resten av Sverige! Har uppträtt med flera hyllade shower på Lund Comedy Festival.

 

CHRISTOFFER FERNIS

Uppträder på klubbar runt om i landet. Skojar med en underfundig stil och stor självdistans. Har synts i SVT’s Släng dig i brunnen och vann 2018 Grand Comedy Slam i Lund. Vann 2022 priset Årets nykomling på Svenska Standupgalan!

 

MC: DESSI HIETALA
Umeåkomiker med en helt egen väldigt unik stil som gjort sig ett namn på scener över hela landet och som den här säsongen äntligen gör sin debut på RAW!

 

 

 

TIDER:

17-18.30 Ankomst för gäster som valt Nootpaketet

18:00: Ankomst för gäster som valt Atriumpaketet.

20:00: Entré och dörrarna öppnas.

21:00 Showstart!

 

INFORMATION FÖR MIDDAGS- OCH SHOWGÄSTER:

Efter middagen flyttar ni er till kvällens föreställning där ni har RESERVERADE platser. Det är först till kvarn som gäller till de bästa sittplatserna om man inte har middagspaket.