RAW comedy club (GÖTEBORG) - RAW comedy club

RAW comedy club (GÖTEBORG)

25
Mar
Christoffer Fernis, Niklas Andersson, Lisa Dahlin, Dessi Hietala
21:00 - 23:00 Radisson Blu Scandinavia
Södra Hamngatan 59
comedy club (GÖTEBORG) comedy club (GÖTEBORG) comedy club (GÖTEBORG) comedy club (GÖTEBORG)

Sveriges största standupklubb – RAW comedy club – nu i Göteborg!

RAW är mycket mer än bara fantastisk standup. Det är en helkväll från början till slut så bakom varje detalj ligger stor omsorg och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller middagspaket, cocktails eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka. Kort sagt. RAW – mer än bara standup!

 

PÅ SCEN:

 

 

CHRISTOFFER FERNIS

Uppträder på klubbar runt om i landet. Skojar med en underfundig stil och stor självdistans. Har synts i SVT’s Släng dig i brunnen och vann 2018 Grand Comedy Slam i Lund. Vann 2022 priset Årets nykomling på Svenska Standupgalan!

 

NIKLAS ANDERSSON

Säg Göteborg och de flesta kan namedroppa Avenyn, Liseberg och kanske IFK Göteborg. Well det är dags att lägga till ett namn till på den listan – Niklas Andersson! Mer feelgood på en standup scen än så här blir det inte! Niklas fick ett mycket välförtjänt genombrott i nyversionen av ”Släng dig i Brunnen” där hans klipp ”Bara ta EN öl” setts av över en miljon svenskar. Just nu aktuell med utsålda storsuccén ”Medelmåttan från Hisingen”!

 

LISA DAHLIN
Lisa är den roliga och ibland lite självgoda göteborgaren som intagit Malmö med sin tvärhärliga galenskap. Nu är hon redo att ta över resten av Sverige! Har uppträtt med flera hyllade shower på Lund Comedy Festival.

 

MC: DESSI HIETALA
Umeåkomiker med en helt egen väldigt unik stil som gjort sig ett namn på scener över hela landet och som den här säsongen äntligen gör sin debut på RAW!

 

TIDER:

17-18.30 Ankomst för gäster som valt Nootpaketet

18:00: Ankomst för gäster som valt Atriumpaketet.

20:00: Entré och dörrarna öppnas.

21:00 Showstart!

 

INFORMATION FÖR MIDDAGS- OCH SHOWGÄSTER:

Efter middagen flyttar ni er till kvällens föreställning där ni har RESERVERADE platser. Det är först till kvarn som gäller till de bästa sittplatserna om man inte har middagspaket.