RAW comedy club (GÖTEBORG) - RAW comedy club

RAW comedy club (GÖTEBORG)

26
Maj
Ina Lundström, Svea Sigmond, Johanna Nordström
21:00 - 23:00 Radisson Blu Scandinavia
Södra Hamngatan 59
comedy club (GÖTEBORG) comedy club (GÖTEBORG) comedy club (GÖTEBORG)

Sveriges största standupklubb – RAW comedy club – nu i Göteborg!

RAW är mycket mer än bara fantastisk standup. Det är en helkväll från början till slut så bakom varje detalj ligger stor omsorg och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller middagspaket, cocktails eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka. Kort sagt. RAW – mer än bara standup!

 

PÅ SCEN:

 

INA LUNDSTRÖM

Göteborgs senaste humorstjärnskott hörs i podden Flashback Forever och är charmig, grov och fantastiskt rolig. Vi på RAW är fantastiskt glada att välkomna Ina Lundström!


 

MC: SVEA SIGMOND
Nytt humorlöfte som redan hunnit med att arbeta i redaktionen på Breaking News och uppträtt landet runt! RAW är glada att kunna presentera Svea Sigmond!

 

JOHANNA NORDSTRÖM

JOHANNA NORDSTRÖM
Johanna har trots sina unga ålder en stor erfarenhet av radio, att stå på scen och framför kamera samt manusskrivande. 2015 körde hon stand up för första gången, och idag reser folk från alla delar av Sverige till Stockholm för att se Johanna uppträda. Har flera gånger sålt ut Globen!

 

TIDER:

17-18.30 Ankomst för gäster som valt Nootpaketet

18:00: Ankomst för gäster som valt Atriumpaketet.

20:00: Entré och dörrarna öppnas.

21:00 Showstart!

 

INFORMATION FÖR MIDDAGS- OCH SHOWGÄSTER:

Efter middagen flyttar ni er till kvällens föreställning där ni har RESERVERADE platser. Det är först till kvarn som gäller till de bästa sittplatserna om man inte har middagspaket.