RAW comedy club (GÖTEBORG) - RAW comedy club

RAW comedy club (GÖTEBORG)

28
Apr
Ahmed Berhan, Hasse Brontén, André Wickström
21:00 - 23:00 Radisson Blu Scandinavia
Södra Hamngatan 59
comedy club (GÖTEBORG) comedy club (GÖTEBORG) comedy club (GÖTEBORG)

Sveriges största standupklubb – RAW comedy club – nu i Göteborg!

RAW är mycket mer än bara fantastisk standup. Det är en helkväll från början till slut så bakom varje detalj ligger stor omsorg och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller middagspaket, cocktails eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka. Kort sagt. RAW – mer än bara standup!

 

PÅ SCEN:

 

AHMED BERHAN

Mycket omtyckt P3-röst och en återkommande favorit på RAW! Har hörts i Morgonpasset, Tankesmedjan och synts över scener landet runt, nu senaste med turnén ”SEMST”. Programledare för hyllade SVT-programmet IFS!

 

MC: HASSE BRONTÉN

Ex-polisen Hasse är troligtvis Sveriges gladaste komiker och har en humor som går hem hos de flesta. Han har synts i TV-produktioner som Parlamentet, Time Out, Cirkus Möller, Roast på Berns, RAW och många fler, men är dessutom en välbekant röst från podcasten Snutsnack!

 

ANDRÉ WICKSTRÖM

Den finlandssvenska komikern gjorde sin första stand-up show redan 1995 och har mer än 20 års erfarenhet från standupvärlden bakom sig. Har synts på TV ibland annat ”Parlamentet” och ”Solsidan”.

 

TIDER:

17-18.30 Ankomst för gäster som valt Nootpaketet

18:00: Ankomst för gäster som valt Atriumpaketet.

20:00: Entré och dörrarna öppnas.

21:00 Showstart!

 

INFORMATION FÖR MIDDAGS- OCH SHOWGÄSTER:

Efter middagen flyttar ni er till kvällens föreställning där ni har RESERVERADE platser. Det är först till kvarn som gäller till de bästa sittplatserna om man inte har middagspaket.