RAW comedy club - HUDIKSVALL - RAW comedy club

RAW comedy club – HUDIKSVALL

05
Apr
Mårten Andersson, Carl Stanley, Ann Westin
21:00 - 23:00 Aktivitetsfabriken
Köpmanbergsvägen 1
comedy club – HUDIKSVALL comedy club – HUDIKSVALL comedy club – HUDIKSVALL

Efter ständigt utsålda shower med Sveriges bästa komiker just nu på hemmaplan på Hilton Stockholm Slussen, en landomfattande succéturné och flera säsonger på Kanal 5, kommer nu äntligen Sveriges största standupklubb – RAW comedy club till Aktivitetsfabriken i Hudiksvall!

 

PÅ SCEN:

 

MÅRTEN ANDERSSON

Flerfaldigt prisbelönad som Årets komiker (Magazine Café), Årets nykomling på svenska standupgalan, Grammisnominerad för Dr Alban i Pippirull, Årets MC 2017 med mera som de senaste åren har gjort succé med sina kritikerrosade soloturnéer ”Under ytan”, ”Hybris” och “20 år på scen”.  Våren 2017 åkte Mårten till New York under en månad och uppträdde. Han krönte månaden med att vinna en talangtävling på Greenwhich Village Comedy Club. Just nu aktuell med nya RAW comedy podden och ständigt aktuell med egna klubben RAW.

 

CARL STANLEY

Den yngsta någonsin att debutera i TV4:s humor-flaggskepp ”Parlamentet”, har utsetts till Årets nykomling på Svenska Standupgalan och haft flera miljoner visningar för sina komiska vloggar på sociala medier. Så han har redan som 20-åring etablerat sig som svensk humors stora framtidslöfte och har precis avslutat sin första tokhyllade soloturné – ”Ärligt talat”. Syns just nu med radarpartnern Marcus Berggren i fantastiska “Motorcykelkriget” på SVT Play.

 

ANN WESTIN

Vald till Sveriges roligaste kvinna flera gånger och har tidigare turnerat med bland andra sina egna föreställningar ”Jobbit” och ”Sticka ut och Passa in”.  “The Queen of mean” är hetare än någonsin!

 

TIDER:
Middag – 18.20
Showstart – 21.00