RAW COMEDY CRUISE - RAW comedy club

RAW COMEDY CRUISE

11
Okt
Özz Nûjen, Ann Westin, Karsten Torebjer, Nisse Hallberg, Patrik Larsson, Mårten Andersson, Josefin Sonck, Viktor Klemming
19:30 Silja Galaxy
Hamnpirsvägen 10
COMEDY CRUISE COMEDY CRUISE COMEDY CRUISE COMEDY CRUISE COMEDY CRUISE COMEDY CRUISE COMEDY CRUISE COMEDY CRUISE

Efter en totalsuccé i våras gör kultklassikern RAW COMEDY CRUISE storstilad comeback på Silja Galaxy den 11 oktober, 2019!

RAW är sedan länge Sveriges största standupklubb, har  sex säsonger i Kanal 5 bakom sig och gör utsålda shower helg efter helg på Hilton Stockholm Slussen. Under 23 timmar så tar RAW med sig sina favoritkomiker på en sjukt rolig kryssning med standup både fredag och lördag, LIVE-podcast, fest och mycket mer!

Biljettpriset inkluderar all comedy och inga extra avgifter tillkommer.

PÅ SCEN:

 

ÖZZ NÛJEN
En av Sveriges mest omtyckta komiker som i år firar femton år på standupscenerna! Efter att ha gjort stor succé med shower som Dålig stämning, Sveriges historia och nu senast Världens historia är han tillbaka hos oss på RAW, roligare än någonsin!

 

ANN WESTIN

Vald till Sveriges roligaste kvinna flera gånger och har tidigare turnerat med bland andra sina egna föreställningar ”Jobbit” och ”Sticka ut och Passa in”.  “The Queen of mean” är hetare än någonsin!

 

KARSTEN TOREBJER
Karsten Torebjer tar med publiken till den övernaturliga humorvärlden och visar med tydlighet att han är världens bästa medium och 100% äkta. Karsten kan bland annat befria tanter från ondskans makter, intervjua döda gäster och mycket, mycket mer!

 

NISSE HALLBERG

Ända sedan 2015 när Nisse vann utmärkelsen ”Årets Nykomling” på Svenska standupgalan med motiveringen ”En diamant av naturlig rolighet”, har det bara gått uppåt för denna fantastiska komiker! Det senaste åren har han turnerat runt Sverige med sina hyllade föreställningar “Jag är Sjuk” och “Trött” och han är en alltid lika uppskattad favorit på RAW!

 

PATRIK LARSSON
Patrik är en väletablerad komiker och skådespelare som jobbat med humor i över 20 år. Hans humor är varm, energisk och lite absurd men framförallt fruktansvärt rolig.

 

MÅRTEN ANDERSSON

Flerfaldigt prisbelönad som Årets komiker (Magazine Café), Årets nykomling på svenska standupgalan, Grammisnominerad för Dr Alban i Pippirull, Årets MC 2017 med mera som de senaste åren har gjort succé med sina kritikerrosade soloturnéer ”Under ytan”, ”Hybris” och “20 år på scen”.  Våren 2017 åkte Mårten till New York under en månad och uppträdde. Han krönte månaden med att vinna en talangtävling på Greenwhich Village Comedy Club. Just nu aktuell med nya RAW comedy podden och ständigt aktuell med egna klubben RAW.

 

JOSEFIN SONCK

Ålandskomikern som emigrerade till Sverige och nyligen blev utsedd till “Årets nykomling” på Svenska standupgalan. Bakom hennes harmoniska fasad döljer sig en absurd, pricksäker och sylvass humor. Josefin skriver även humormanus för radio och frilansar som skådespelare för reklam och TV. Har under 2018 varit supportkomiker åt Henrik Schyffert på succéshowen “Var inte rädda”. Superaktuell med Comedy Central-serien “Flickstreck”!

 

VIKTOR KLEMMING
Ung Youtubestjärna och uppskattade standupkomiker med hög energi och varm personlighet på scen! Var nyligen nominerad till Svenska Humorpriset!

JONAS STRANDBERG

Med absurda oneliners har Jonas gjort succé i standupbranschen och har på sistone även släppt flera populära specials på Spotify och Youtube. En av programledarna för den populära podcasten “Rätt upp i verkligheten”!

 

PROGRAM:

11/10 i Starlight

22:00 Mårten Andersson
22:10 Josefin Sonck
22:25 Patrik Larsson
22:40 Ann Westin​​
23:00 Nisse Hallberg​​
23:20 Mårten Andersson​
23:40 Özz Nujen​​

12/10 i Starlight

13:00 – LIVEPODD
14:30 Viktor Klemming​
14:45 Jonas Strandberg
15:00 Josefin Sonck
15:15 Özz Nujen
15:35 Ann Westin ​​
15:55 Mårten Andersson​
16:10 Nisse Hallberg ​​
16:30 Karsten Torebjer

 

 

TIDER
Båten avgår från Värtaterminalen klockan 19.30 och återvänder klockan 18.15.