RAW impro comedy + standup - RAW comedy club

RAW impro comedy + standup

11
Okt
Hanna Hellquist, Elina Du Rietz, Elin Almén, Tobias Persson, Micke Blomqvist, Pelle Arhio
21:00 - 23:00 Hilton Stockholm Slussen
impro comedy + standup impro comedy + standup impro comedy + standup impro comedy + standup impro comedy + standup impro comedy + standup

Helt improviserad humor med scener som aldrig har spelats förut och aldrig någonsin kommer spelas igen!

Möt Hanna Hellquist för en intervju som tar oss från vaggan ända fram till idag, med allt från drömmar och hjärtesorg till pinsamma tonårsminnen. Allt detta får du även se spelas upp av improvisatörerna som hela tiden gör sin egen tolkning och kastar in nya skruvade perspektiv. 

Improviserad humor när den är som allra bäst, där du får lära känna kvällens gäst på ett sätt som du garanterat inte har gjort tidigare!

Dessutom bjuder vi självklart även den här kvällen på fantastisk standup!

 

PÅ SCEN:

 

HANNA HELLQUIST
Älskad radioprofil från Morgonpasset i P3 vars fantastiska krönikor ni dessutom regelbundet kan läsa i DN. Det är en stor ära att som första gäst i RAW impro comedy kunna presentera Hanna Hellquist!

 

ELINA DU RIETZ

Hon är både skådespelerska och ståuppkomiker. Just nu är hon aktuell i Filip & Fredriks tokhyllade film Tårtgeneralen på bio och till hösten är det premiär för hennes soloshow PK-fittan. Oftast på RAW är hon bokad som MC (konferencier) för att hennes snabba komiska hjärna kan improvisera de mest roliga kvällarna med publiken.

 

ELIN ALMÉN

Förutom att vara heltidsanställd som improvisationsskådespelare är Elin även en rising star på standupscenen. Hon har hörts i P3 (bland annat som programledare för ”Vardag i P3” och sketchprogrammet ”100kg vakuum”. Hennes standup har även sänts på SVT i samband med föreställningen ”Ladies Fight” och hon är just nu aktuell med Comedy Central-serien “Flickstreck”!

 

TOBIAS PERSSON

Alla känner nog igen honom som manisk ordvitsare i Ö&B-reklamerna men Tobias Persson kan mer än bara ordvitsar. Han är en mångfacetterad underhållare som både kan spela fars och göra vass komik på både svenska och engelska. Aktuell med succéföreställningen “Man på prov” som av Aftonbladet beskrevs som en “underbar tragikomisk föreställning av allra bästa slag som lockar till skratt hela tiden“.

 

MICKE BLOMQVIST
Micke Blomqvist är en väl anlitat improvisatör som har arbetat med alla Stockholms improvisationsteatrar, nu senast på Stockholms improvisationsteater. Annars arbetar han som skådespelare, regissör och manusförfattare.

INTERVJUARE: PELLE ARHIO
Pelle är en skådespelare och musiker som bland annat medverkat 8 säsonger i Kanal 5:s humorserie Partaj och turnerat landet runt med scenversionen av densamma. Han har jobbat som improvisatör på bl.a Stockholms Improvisationsteater och Impro & Co. Som musiker turnerar han ständigt med sitt band Poplabbet och är en av personerna bakom succén Mamma Mia The Party som spelats för fulla hus på Tyrol över 700 föreställningar.