RAW late night på Scalateatern - RAW comedy club

RAW late night på Scalateatern

16
Nov
Ahmed Berhan, Johanna Wagrell, Hasse Brontén, Nisse Hallberg, Mårten Andersson
23:00 - 00:45 Scalateatern
Wallingatan 32
late night på Scalateatern late night på Scalateatern late night på Scalateatern late night på Scalateatern late night på Scalateatern

Under tre sena kvällar i höst ger vi er en alldeles unik showupplevelse!

RAW lanserar nu en helt ny typ av comedyshow.

RAW late night startar först klockan 23:00 och den sena starttiden kommer att skapa en helt ny typ av show. Det kommer vara galnare, skitigare och med mer interaktion från publiken. Långt ifrån alla komiker fixar ett sådant gig men vi har valt de vi tror kommer älska utmaningen och den unika vibb som kommer att skapas.

Detta är helt enkelt den perfekta förfesten! Varför inte äta en senare middag för att senare avsluta kvällen med en late night show?

När showen startar vid 23.00 är det en maxad version av det RAW ni känner igen, men samtidigt något helt nytt. Det är roligt, det är sent, det är oförutsägbart.

Varmt välkomna till RAW late night!

 

PÅ SCEN:

 

AHMED BERHAN
Mycket omtyckt P3-röst och en återkommande favorit på RAW! Har hörts i Morgonpasset, Tankesmedjan och synts över scener landet runt, nu senaste med turnén ”SEMST”.

 

JOHANNA WAGRELL

Superaktuell med populära True Crime-podden “Vad blir det för mord?”,  men även mycket rolig i Parlamentet och på landets standupscener. 2014 kröntes Johanna Wagrell som vinnaren av ”Amelia Comedy Queen” som arrangerades i samarbete mellan tidningen Amelia och oss på RAW.

 

HASSE BRONTÉN

Ex-polisen Hasse är troligtvis Sveriges gladaste komiker och har en humor som går hem hos de flesta. Han har synts i TV-produktioner som Parlamentet, Time Out, Cirkus Möller, Roast på Berns, RAW och många fler.


 

NISSE HALLBERG

Ända sedan 2015 när Nisse vann utmärkelsen ”Årets Nykomling” på Svenska standupgalan med motiveringen ”En diamant av naturlig rolighet”, har det bara gått uppåt för denna fantastiska komiker! Det senaste åren har han turnerat runt Sverige med sina hyllade föreställningar “Jag är Sjuk” och “Trött” och han är en alltid lika uppskattad favorit på RAW!

 

MÅRTEN ANDERSSON

Flerfaldigt prisbelönad som Årets komiker (Magazine Café), Årets nykomling på svenska standupgalan, Grammisnominerad för Dr Alban i Pippirull, Årets MC 2017 med mera som de senaste åren har gjort succé med sina kritikerrosade soloturnéer ”Under ytan”, ”Hybris” och “20 år på scen”.  Våren 2017 åkte Mårten till New York under en månad och uppträdde. Han krönte månaden med att vinna en talangtävling på Greenwhich Village Comedy Club. Just nu aktuell med nya RAW comedy podden och ständigt aktuell med egna klubben RAW.