RAW late night - RAW comedy club

RAW late night

21
Sep
Özz Nûjen, Mårten Andersson, Filip Andersson, Petter Bristav, Elin Almén
23:00 - 00:45 Scalateatern
Wallingatan 32
late night late night late night late night late night

Under tre sena kvällar i höst ger vi er en alldeles unik showupplevelse!

RAW lanserar nu en helt ny typ av comedyshow.

RAW late night startar först klockan 23:00 och den sena starttiden kommer att skapa en helt ny typ av show. Det kommer vara galnare, skitigare och med mer interaktion från publiken. Långt ifrån alla komiker fixar ett sådant gig men vi har valt de vi tror kommer älska utmaningen och den unika vibb som kommer att skapas.

Detta är helt enkelt den perfekta förfesten! Varför inte äta en senare middag för att senare avsluta kvällen med en late night show?

När showen startar vid 23.00 är det en maxad version av det RAW ni känner igen, men samtidigt något helt nytt. Det är roligt, det är sent, det är oförutsägbart.

Varmt välkomna till RAW late night!

 

PÅ SCEN:

 

ÖZZ NÛJEN
En av Sveriges mest omtyckta komiker som i år firar femton år på standupscenerna! Efter att ha gjort stor succé med shower som Dålig stämning, Sveriges historia och nu senast Världens historia är han tillbaka hos oss, roligare än någonsin!

 

MÅRTEN ANDERSSON

Flerfaldigt prisbelönad som Årets komiker (Magazine Café), Årets nykomling på svenska standupgalan, Grammisnominerad för Dr Alban i Pippirull, Årets MC 2017 med mera som de senaste åren har gjort succé med sina kritikerrosade soloturnéer ”Under ytan”, ”Hybris” och “20 år på scen”.  Våren 2017 åkte Mårten till New York under en månad och uppträdde. Han krönte månaden med att vinna en talangtävling på Greenwhich Village Comedy Club. Just nu aktuell med nya RAW comedy podden och ständigt aktuell med egna klubben RAW.

 

FILIP ANDERSSON

Håll på med standup i sex år och är en stjärna på Stockholmsklubbarna. Det är lätt att förstå varför. Man gillar Filip samma sekund man ser honom och då har han inte ens börjat dra sina sköna betraktelser och funderingar.

 

PETTER BRISTAV
Skarakomikern som inte bara synts på scener över hela landet, utan dessutom arbetat med program som Extra Extra, Roast på Berns, Sommarkrysset, Cirkus Möller och mycket mer!

 

ELIN ALMÉN

Förutom att vara heltidsanställd som improvisationsskådespelare är Elin även en rising star på standupscenen. Hon har hörts i P3 (bland annat som programledare för ”Vardag i P3” och sketchprogrammet ”100kg vakuum”. Hennes standup har även sänts på SVT i samband med föreställningen ”Ladies Fight” och hon är just nu aktuell med Comedy Central-serien “Flickstreck”!