RAW MÅRTEN ANDERSSON: 20 år på scen

15
Mar
Mårten Andersson
21:00 - 23:00 Hilton Stockholm Slussen
Guldgränd 8
MÅRTEN ANDERSSON: 20 år på scen MÅRTEN ANDERSSON: 20 år på scen MÅRTEN ANDERSSON: 20 år på scen

Välkommen till en helt exklusiv kväll och en sprakande kavalkad av gamla favoriter, helt nytt material, klassiska imitationer, busringningar från arkiven, improvisation och överraskningar!

Det blir En resa från Dr Alban-rättegångar via nära döden-upplevelser, Grammisnomineringar, rom och cola-drev, den otippade Mellosuccén och såklart babylyckan!

“Det står att showen är två timmar, men den kan nog lika gärna bli tre med publiken som gisslan haha! Det finns inga ramar för den här unika kvällen utan det blir en kväll då jag bara ska njuta och fira 20 år som artist. Jag kan lova att det kommer bli en minst sagt minnesvärd kväll, då jag kommer ge allt och lite till.”
– Mårten Andersson

 

MÅRTEN ANDERSSON har en diger meritlista med mängder av TV-framträdanden, Grammisnominering för Dr Alban sketcherna i kultförklarade Pippirull i P3 och mängder av utmärkelser. Han har röstats fram till ”Årets komiker” av tidningen Cafés läsare, valts till både ”Bästa nykomling” på Svenska Standupgalan 2002 och blev 2017 blivit utsedd till ”Årets MC/konferencier”. Mårten är också mannen bakom Sveriges största standupklubb – RAW.

Standupdebuten skedde år 2000 på Norra Brunn och idag är Mårten en av Sveriges mest välkända komiker. Efter kritikerrosade publiksuccéer med soloshowerna ”Under Ytan” och ”Hybris” är det nu dags att sammanfatta det absolut roligaste från hans 20 år långa karriär!

 

”Mårten firar 20 år som komiker och det gör han förbannat rätt i. Han har suveränt material och är driven på scenen.”
Babben Larsson

”Mårten Andersson borde fan få mer cred för sin standup. Han är en av de bästa ståupparna vi har!”
Thomas Järvheden

”Han är mannen som fick allt.”
Messiah Hallberg

”Mårtens träffsäkra imitationer har fått mig att garva i över 20 år. Mårten har aldrig strävat efter att bli folklig utan kör sitt spår. Det är befriande.”
Måns Möller

”Mårtens drivkraft och kärlek för svensk standup har varit fantastisk och han har hjälpt fram många unga komiker, sen att han själv är väldigt, väldigt rolig på scen gör att vi är många kollegor och vänner som respekterar och tycker om honom.”
Özz Nüjen

”Gå och se Mårtens 20-årsjubileum!. Det är en order!”
Ann Westin

”Ingen minns en fegis. Alla minns Mårtens Dr Alban.”
Bobbo Krull

—————————————-

”Mårten Andersson – 20 år på scen” spelas den 15 mars på Hilton Stockholm Slussen.

Special roasting guest – TBA.

BILJETTER HITTAR DU HÄR !

Biljetter

Vill du ha bästa möjliga sittplats, boka vårt populära middagspaket med tvårätters middag och biljett för 795 kr + serviceavgift. 

Showbiljett: 270kr + serviceavgift
Middagspaket: 795kr + serviceavgift (showbiljett inkl. middagspaket samt reserverad bästa sittplats)

Showlängd
2h inklusive paus

Övrig information
Åldersgräns: 18 år. Från 15 år och uppåt så är du välkommen i målsmans sällskap.