RAW Stockholm - RAW comedy club

RAW Stockholm

27
Apr
Petrina Solange, Babben Larsson, Ola Aurell, Niklas Andersson
21:00 - 23:00 Hilton Stockholm Slussen
Guldgränd 8
Stockholm Stockholm Stockholm Stockholm

Välkomna till RAW – Sveriges största standupklubb!
Varje helg ser du den mest intressanta mixen av Sveriges och resten av världen bästa komiker i vår lyxiga teater på Hilton Stockholm Slussen.

Läs mer

Varje helg på Hilton Stockholm Slussen är det riktig Las Vegas feeling! Fullsatt till bristningsgränsen och en supertaggad publik som skrattar sig gråtfärdiga åt Sveriges och resten av världens bästa komiker i vår lyxiga teater.

RAW är dock mycket mer än bara fantastisk standup. Det är en helkväll från början till slut så bakom varje detalj ligger stor omsorg och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller middagspaket, cocktails eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka.

Kort sagt.
RAW – mer än bara standup!

 

PETRINA SOLANGE

Fullständigt slaktar varenda gång hon är på RAW. Både vi och vår publik älskar Petrina och det är allt fler som gör. 2015 utsågs hon till Årets Kvinnliga Komiker på den Svenska standupgalan. Under 2016 åkte hon dessutom med som supportkomiker till föreställningen ”Kristoffer Appelquist är DÖD”. Petrina hörs också återkommande som programledare i P3.BABBEN LARSSON

Babben behöver väl ingen närmare presentation. En av de absolut största giganterna inom svensk standup. Har synts åtskilliga gånger i TV-produktioner och uppträtt på alla de största standupklubbarna. Med rutin som få så är Babben alltid ett säkert kort på en standupscen!

OLA AURELL

Med sina hysteriskt roliga sånger och texter och sin unika scenpersonlighet har Ola Aurell blivit ett allt större namn i humorvärlden. Han har kallats allt från “geni” och “den där sjuke jäveln” till “han som fört visan in i 2000-talet”. Sommaren 2016 medverkade han även i ”Allsång på Skansen” på SVT.

NIKLAS ANDERSSON

Säg Göteborg och de flesta kan namedroppa Avenyn, Liseberg och kanske IFK Göteborg. Well det är dags att lägga till ett namn till på den listan – Niklas Andersson! Bara att titta på Niklas får oss varma i kroppen och att han dessutom backar upp det med sjukt sköna skämt och funderingar gör bara allt ännu bättre. Att det sedan görs på grov göteborgska gör att det blir en total homerun!

 

Tider

18:00-18:30 Middagsgäster hälsas välkomna. Efter middagen flyttar ni bekvämt upp en våning till kvällens föreställning där ni har RESERVERADE platser i våra sköna biofåtöljer. OBS! Reserverade platser gäller enbart för middagsgäster. Det finns 300 sittplatser och 40 ståplatser. Det är först till kvarn som gäller på sittplatserna om man inte har middagspaket. Vi rekommenderar er att komma senast 45 minuter före show för att vara säkra på sittplats då det är ofta utsålt.

20:00 RAW-baren med utsikt över Gamla Stan öppnar utanför teatern och vår DJ drar igång kvällen.
21:00 Showtime! (längd: ca 2h inkl 20-25 minuter paus)

23:00 Efterfest på vackra Eken Bar med RAW:s DJ för kvällen. Som RAW gäst har du alltid 20% på all dryck fram till 01:00 då Eken Bar stänger.

 

Biljetter
Showbiljett: 265kr + serviceavgift
Middagspaket: 795kr + serviceavgift (showbiljett inkl. middagspaket samt reserverad sittplats)
Student: 150kr + serviceavgift

Övrig information
Åldersgräns: 18 år. Från 15 år och uppåt så är du välkommen i målsmans sällskap.

 

OBS! begränsat antal sittplatser! Först till kvarn! Vill du ha garanterad sittplats, boka vårt populära middagspaket med tvårätters middag och biljett samt garanterad sittplats för 795 kr.