RAW studentkväll - RAW comedy club

RAW studentkväll

23
Sep
Thanos Fotas, Fredrik Andersson, Josefin Sonck, Farzad Nouri
21:00 - 23:00 Hilton Stockholm Slussen
Guldgränd 8
studentkväll studentkväll studentkväll studentkväll

RAW älskar studenter och minns själva hur tufft det var att få ekonomin att gå ihop och ändå ha så kul det bara gick mellan studierna. Vi har sedan länge studentrabatter på ordinarie shower men (!) med start hösten 2018 så gör vi två SPECIALKVÄLLAR – enbart för studenter! Det är fortfarande de absolut bästa komikerna, kända från RAW + grymma DJ:s. Det är bara mycket billigare och man kommer inte in om man inte är student. Vi ses 23/9 och 21/10!

Välkomna till RAW!

THANOS FOTAS

2014 nominerades Thanos till Årets nykomling på den Svenska standupgalan. Inget ont om det årets vinnare men att inte Thanos vann är lika sjukt som mycket av hans karaktärsdrivna humor. Thanos har något alla komiker vill ha men som bara vissa föds med – funny bones.

FARZAD NOURI

Han hörs varje morgon som programledare för Morgon i P5 Sthlm och har många radioprogram och poddar på sin meritlista. Han har också en gammal RAW-favorit och har bland annat synts i TV när RAW gick på kanal 5.

FREDRIK ANDERSSON

Har skrivit manus till många av de saker miljontals svenskar skrattar åt i program som Parlamentet i TV4 eller Extra Extra, TV3. Vann nyligen priset för ”Årets föreställning” på den Svenska standupgalan med sin show ”Serial Joker”.

JOSEFIN SONCK

Ålandskomikern som emigrerade till Sverige och nyligen blev utsedd till “Årets nykomling” på Svenska standupgalan. Bakom hennes harmoniska fasad döljer sig en absurd, pricksäker och sylvass humor. Hon började med standup 2014 men har redan uppträtt på de flesta scener runtom i landet. Josefin skriver även humormanus för radio och frilansar som skådespelare för reklam och TV. Har under 2018 varit supportkomiker åt Henrik Schyffert på succéshowen “Var inte rädda”.