RAW studentkväll

21
Okt
Kirsty Armstrong, Daniel Sanchez, Simon Gärdenfors, Albin Olsson, Isak Jansson, Thanos Fotas
21:00 - 23:00 Hilton Stockholm Slussen
Guldgränd 8
studentkväll studentkväll studentkväll studentkväll studentkväll studentkväll

RAW älskar studenter och minns själva hur tufft det var att få ekonomin att gå ihop och ändå ha så kul det bara gick mellan studierna. Vi har sedan länge studentrabatter på ordinarie shower men (!) med start hösten 2018 så gör vi två SPECIALKVÄLLAR – enbart för studenter! Det är fortfarande de absolut bästa komikerna, kända från RAW + grymma DJ:s. Det är bara mycket billigare och man kommer inte in om man inte är student. Vi ses 23/9 och 21/10! Välkomna till RAW!

KIRSTY ARMSTRONG (UK)

Recently returned from the US where she has preformed at comedy clubs in New orleans, San fransisco and LA. This fairly new comedian started doing standup in september 2016 but has already established herself as having one of the most edgy sets in Sweden. Not for the easily offended!

DANIEL SANCHEZ

Daniel Sanchez levererar standup i makligt tempo men med stor finess och skärpa. Han har uppträtt i två år och har under den tiden hunnit etablera sig som en lovande talang och är en tidigare favorit på RAW!

SIMON GÄRDENFORS

Känd som rappare, programledare och serietecknare men framförallt nu också som komiker! Simon har gjort succé på scen med både Specialisterna och i showen ”Free as a bird” med Peter Wahlbeck under 2017. Driver den väldigt populära podcasten Arkiv Samtal. Alltid lågmäld, alltid smart och med en oväntad twist.

ALBIN OLSSON

ISAK JANSSON

Tidigare detta år var han ute med föreställningen ”Isak Jansson löser alla världens problem”. Förutom stand-up så är han programledare i Tankesmedjan i P3 och Isak jobbar även som manusförfattare och regissör och har bland annat arbetat med ”Pensionärsjävlar” (Kanal 5), och ”99 saker man måste göra innan man dör” (TV6).

THANOS FOTAS

2014 nominerades Thanos till Årets nykomling på den Svenska standupgalan. Inget ont om det årets vinnare men att inte Thanos vann är lika sjukt som mycket av hans karaktärsdrivna humor. Thanos har något alla komiker vill ha men som bara vissa föds med – funny bones.