RAW Sundbyberg

17
Nov
Messiah Hallberg, Zinat Pirzadeh, Tobias Persson, David Sundin, Clayton Fletcher (US)
21:00 - 23:00 Arnest
Fredsgatan 6, Sundbyberg
Sundbyberg Sundbyberg Sundbyberg Sundbyberg Sundbyberg

Sveriges vassaste standupklubb RAW finns numera också i Sundbyberg!
En fredag i månaden så bjuder vi in Sveriges och resten av världens bästa komiker till en av landets absolut bästa scener – Arnest på Fredsgatan (gamla danspalatset Lorry). Vi garanterar er en riktigt helkväll med standup och musik i världsklass.

Messiah Hallberg
Bevisade detta året att han är bättre på standup än på att dansa cha-cha i Let’s Dance. En av Sveriges absolut vassaste komiker som just nu aktuell med sin egen föreställning ”Den missförstådde profeten” samt andra säsongen av succén ”Finaste familjen” på TV4.

Zinat Pirzadeh
Vi har kunnat se henne i ”Stockholm Live” på SVT och på de flesta humorklubbar runtom i landet. Hennes verbala briljans, vassa tunga och gränslösa humorattityd gör att hon kan driva med det mest allvarliga och vända det till ett förlösande gapskratt.

Tobias Persson
Alla känner nog igen honom som manisk ordvitsare i Ö&B-reklamerna men Tobias kan mer än bara ordvitsar. Han är en mångfacetterad underhållare som både kan spela fars och göra vass komik på både svenska och engelska.

David Sundin
Han har medverkat i produktioner såsom Melodifestivalen och ”Inte OK”. Nyligen syntes han på SVT som Babbens side-kick i ”Bäst i test”. Han har även på sistone gjort en kometkarriär på Sveriges standupscen med sin absurda, torra och ofta bisarra stil som bara måste ses. En svensk Zach Galifianakis.

Clayton Fletcher (US)
Clayton is an American stand-up comedian who lives in New York City and performs throughout the USA, Europe, Australia, and Caribbean. He has been featured on HBO's "Sex and the City," Comedy Central's "Comedy Awards," AXS-TV's "Gotham Comedy Live," Hulu-TV's "Comedy Brew," MSNBC's "Your Business," ESPN's "World Series of Poker," and Comcast-TV's "Who's Laughing Now?"

Tider
Insläppstid: kl 19:00
Showtime: 21:00 (längd: ca 2h inkl paus)

Biljetter
Showbiljett: 245kr + serviceavgift
Student: 150kr + serviceavgift

Övrig information
Vill du äta innan showen? Maila Arnest på info@arnest.se eller ring 08-281920 för info och bokning. Endas förbokning av mat. Ingen drop-in!

Åldersgräns: 18 år
Är det ok för yngre i målsmans sällskap? Ja

OBS! begränsat antal sittplatser kom i god tid för att säkra din sittplats. Vi öppnar dörrarna redan 19:00.