RAW – ståuppkomik i världsklass

RAW comedy club grundades år 2004 av komikern och entreprenören Mårten Andersson. Sedan 2012 huserar RAW comedy club i Hilton Stockholm Slussens och sedan 2020 även hos Radisson Blu Scandinavia i Göteborg! Här uppträder Sveriges hetaste och roligaste komiker. Vi lovar dig alltid en väldigt underhållande kväll du sent ska glömma.

SHOWPAKET

I restaurangen har ni som gäster möjligheten att avnjuta en imponerande middag som serveras före showen och showpaketet ger dig garanterade sittplatser i vår teater. I Göteborg är samtliga gäster garanterade sittplatser, men gäster med middagspaketet får föreställningens bästa platser reserverade.

Efter middagen går ni enkelt en trappa upp till vår teater och bar där ni kan njuta av en magisk utsikt och köpa med er något från baren (drycker får tas med in i teatern) och komma i perfekt stämning med Sveriges bästa DJ:s som skapar en helt unik feststämning och start på er kväll.

RAW BAR

Precis utanför vår teater hittar ni RAW bar som alltid öppnar 19.30 och alltid är öppen i paus. Det är tillåtet att dricka alkohol inne i teatern men baren är stängd under själva föreställningen för att undvika spring framför scenen då komikerna uppträder.

SHOWTIME

Klockan 21 börjar showen och är uppdelad i två akter á ca 45-50 minuter. Under pausen på ca 25 minuter så öppnar återigen RAW bar för förfriskningar. Showen är ca två timmar inklusive paus.

EKEN BAR

När showen är klar så har alla gäster 20% på alla drycker och snacks i baren på Eken Bar. Erbjudandet är en HAPPY HOUR mellan 23:00 och 00:00 och du får din rabatt mot uppvisande av RAW-biljett/stämpel.

TIDER

Middagsgäster är välkomna mellan 18:00-18:30
RAW-baren öppnar och DJ drar igång kvällen utanför teatern: 19:30.
Showtime: 21:00 (längd: ca 2h inkl paus)

Efter middagen flyttar ni bekvämt upp en våning till kvällens föreställning där ni har RESERVERADE bra platser.

Biljetter
Showbiljett: 395kr inkl serviceavgift på 25kr
Showpaket: 850kr inkl serviceavgift på 55kr (showbiljett inkl. middagspaket samt reserverad sittplats)

Brunch
Show inkl brunchpaket: 595kr inkl serviceavgift
Showbiljett: 295kr inkl serviceavgift

Övrig information
Åldersgräns: 18 år (15 år i vuxens sällskap)

OBS!

Om du ej valt vårt showpaket med middag och garanterad sittplats så rekommenderar vi dig att vara på plats i god tid för att få sittplats. Kvällarna på RAW är väldigt ofta helt slutsålda så vi rekommenderar att komma då klubben öppnar 19:30 med DJ och bar. Vi har 315 sittplatser och 25 ståplatser.

Mer om RAW.

Under 10 framgångsrika år bokade RAW comedy club världsstjärnor som Jerry Seinfeld och Eddie Izzard. Svenska komikereliten blandades med då oupptäckta nya talanger som bland andra Björn Gustafsson och Nour El Refai som fick sina stora genombrott på RAW. Klubben hade även en egen succéshow under sex säsonger på Kanal 5.

Kontaktuppgifter RAW

E-post: info@rawcomedyclub.se

Hilton Stockholm Slussen

Adress: Guldgränd 8, Box 15270, 104 65 Stockholm, Sverige
Telefon: 08-51735300
E-post: stockholm-slussen@hilton.com
Gruppbokning: conference.slussen@hilton.com

Hitta hit:

TUNNELBANA
Röda eller gröna linjen till Slussen. Promenaden tar ca 3 minuter. Exakta avgångar och resväg på sl.se

EGEN BIL
Begränsat antal platser finns mot avgift i garage på Hilton Stockholm Slussen.