Om RAW

Välkomna till RAW – Sveriges största standup klubb!  Roligare, snyggare och ambitiösare än någonsin tidigare.

Varje lördag på femstjärniga Hilton Stockholm Slussen är det Las Vegas feeling! Fullsatt till bristningsgränsen och en supertaggad publik som skrattar sig hesa åt Sveriges och resten av världen bästa komiker i vår lyxiga teater.

Men RAW är mycket mer än bara fantastisk standup. Det är också en förtrollande utsikt över Stockholm och en helkväll från början till slut. Bakom varje detalj ligger stor omsorg och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller middagspaket, cocktails eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka.

Kort sagt. RAW är en HELKVÄLL DELUXE!

SHOWPAKET

På restaurang Eken har ni som gäster möjligheten att avnjuta en imponerande tvårätters middag före showen (ger garanterade sittplatser). Efter middagen går ni enkelt en trappa upp till vår teater och bar där ni kan njuta av en magisk utsikt och köpa med er något från baren (drycker får tas med in i teatern) och komma i riktig stämning med Sveriges bästa DJ:s som skapar en helt unik feststämning och start på er kvällen.

RAW BAR

I våra två barer har ni en makalös utsikt över Stockholm och kan botanisera bland välkyld champagne, cocktails, öl, vin och självklart trevliga alkoholfria alternativ.

SHOWTIME

Klockan 21 börjar showen och är uppdelad i två akter á ca 45-50 minuter. Under pausen på ca 25 minuter så öppnar återigen RAW bar för förfriskningar. Showen är ca två timmar inklusive paus. När showen är klar har alla gäster 20% på beställningar i baren på Eken Bar mellan 23:00 och 00:00 mot uppvisande av RAW-biljett.

Mer om RAW.

Under 10 framgångsrika år bokade RAW comedy club världsstjärnor som Jerry Seinfeld och Eddie Izzard. Svenska komikereliten blandades med då oupptäckta nya talanger som bland andra Björn Gustafsson och Nour El Refai som fick sina stora genombrott på RAW. Klubben hade även en egen succéshow under sex säsonger på Kanal 5.

Kontaktuppgifter RAW

E-post: info@rawcomedyclub.se

Hilton Stockholm Slussen

Adress: Guldgränd 8, Box 15270, 104 65 Stockholm, Sverige
Telefon: 08-51735300
E-post: stockholm-slussen@hilton.com
Gruppbokning: conference.slussen@hilton.com

Hitta hit:

TUNNELBANA
Röda eller gröna linjen till Slussen. Promenaden tar ca 3 minuter. Exakta avgångar och resväg på sl.se

EGEN BIL
Begränsat antal platser finns mot avgift i garage på Hilton Stockholm Slussen.


RAW i Sundbyberg

Adress: Fredsgatan 6, 172 33, Sundbyberg, Sverige
Telefon: 08-281920

Hitta hit:

TUNNELBANA
Blå linje till Duvbo. Promenadentill Fredsgatan 6 tar ca 2 minuter. Exakta avgångar och resväg på sl.se

PENDELTÅG
Station Sundbyberg. Promenaden tar 5-10 minuter.

EGEN BIL
Parkering i området brukar finnas.