Om RAW

Välkomna till RAW – Sveriges största standupklubb!
Varje helg ser du den mest intressanta mixen av Sveriges och resten av världen bästa komiker i vår lyxiga teater på Hilton Stockholm Slussen.

Varje helg på Hilton Stockholm Slussen är det riktig Las Vegas feeling! Fullsatt till bristningsgränsen och en supertaggad publik som skrattar sig gråtfärdiga åt Sveriges och resten av världens bästa komiker i vår lyxiga teater.

RAW är dock mycket mer än bara fantastisk standup. Det är en helkväll från början till slut så bakom varje detalj ligger stor omsorg och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller middagspaket, cocktails eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka.

Kort sagt.
RAW – mer än bara standup!

SHOWPAKET

På restaurang Eken har ni som gäster möjligheten att avnjuta en imponerande tvårätters middag före showen (ger garanterade sittplatser). Efter middagen går ni enkelt en trappa upp till vår teater och bar där ni kan njuta av en magisk utsikt och köpa med er något från baren (drycker får tas med in i teatern) och komma i riktig stämning med Sveriges bästa DJ:s som skapar en helt unik feststämning och start på er kvällen.

RAW BAR

Precis utanför vår teater hittar ni RAW bar som alltid öppnar en timme före show och alltid är öppen i paus. Det är tillåtet att dricka alkohol inne i teatern men baren är stängd under själva föreställningen för att undvika spring framför scenen då komikerna uppträder.

SHOWTIME

Klockan 21 börjar showen och är uppdelad i två akter á ca 45-50 minuter. Under pausen på ca 25 minuter så öppnar återigen RAW bar för förfriskningar. Showen är ca två timmar inklusive paus. När showen är klar har alla gäster 20% på beställningar i baren på Eken Bar mellan 23:00 och 00:00 mot uppvisande av RAW-biljett.

EKEN BAR

Direkt efter showen är slut ca klockan 23 så fortsätter helkvällen inne på vackra Eken Bar med RAW:s DJ för kvällen som fortsätter spela den bästa musiken fram till 01:00. Som RAW gäst har du alltid 20% på all dryck mellan 23:+00-01:00 mot uppvisande av din stämpel.

TIDER

Middagsgäster är välkomna mellan 18:00-18:30
RAW-baren öppnar och DJ drar igång kvällen utanför teatern: 20:00
Showtime: 21:00 (längd: ca 2h inkl paus)

Efter middagen flyttar ni bekvämt upp en våning till kvällens föreställning där ni har RESERVERADE bra platser.

Biljetter
Showbiljett: 265kr + serviceavgift
Showpaket: 795kr + serviceavgift (showbiljett inkl. middagspaket samt reserverad sittplats)
Student: 150kr + serviceavgift

Övrig information
Åldersgräns: 18 år

OBS! begränsat antal sittplatser! Först till kvarn!

 

Mer om RAW.

Under 10 framgångsrika år bokade RAW comedy club världsstjärnor som Jerry Seinfeld och Eddie Izzard. Svenska komikereliten blandades med då oupptäckta nya talanger som bland andra Björn Gustafsson och Nour El Refai som fick sina stora genombrott på RAW. Klubben hade även en egen succéshow under sex säsonger på Kanal 5.

 

Kontaktuppgifter RAW

E-post: info@rawcomedyclub.se

Hilton Stockholm Slussen

Adress: Guldgränd 8, Box 15270, 104 65 Stockholm, Sverige
Telefon: 08-51735300
E-post: stockholm-slussen@hilton.com
Gruppbokning: conference.slussen@hilton.com

Hitta hit:

TUNNELBANA
Röda eller gröna linjen till Slussen. Promenaden tar ca 3 minuter. Exakta avgångar och resväg på sl.se

EGEN BIL
Begränsat antal platser finns mot avgift i garage på Hilton Stockholm Slussen.