RAW comedy club STOCKHOLM

Date Icon24 maj, 21:00-23:00
Place IconHilton Hotel Slussen

På scen

Tomas Kaminski

Tomas Kaminski

Tomas Kaminski från Malmö är en komiker som bara växer och växer. Vissa bara föds med funny bones och till att stå på en scen och underhålla. Alltid unika, roliga skämt och betraktelser. Tomas är även grym på improvisation så förvänta er en väldigt levande och hysteriskt kul show!

Isak Jansson

Isak Jansson

Har turnerat med föreställningen ”Isak Jansson löser alla världens problem”, varit programledare i Tankesmedjan i P3 och vunnit priset ”Årets Föreställning” för Quick – en humorshow på Svenska Standupgalan 2019! Dessutom superaktuell med podden Rollspelsklubben!

Farao Groth

Farao Groth

Farao Groth slog igenom i ”Vakna med NRJ” och har sen dess hunnit göra flera olika TV-shower som Vardagspuls, Idol, gästat familjen Parnevik och fångarna på fortet. Farao har lockat hela Sverige till skratt med sina historier om biltvättar, nätter i Gustavsberg mfl.

Svea Sigmond

Svea Sigmond

Nytt humorlöfte som redan hunnit med att arbeta i redaktionen på Breaking News och uppträtt landet runt! RAW är glada att kunna presentera Svea Sigmond!

Jonas Strandberg

Jonas Strandberg

Med absurda oneliners har Jonas gjort succé i standupbranschen och har på sistone även släppt flera populära specials på Spotify och Youtube. En av programledarna för den populära podcasten ”Stephen King-podden”!

Tider

Kl 18:00 – 18:30 Ankomst för middagsgäster

Kl 19:30 RAW bar öppnas & DJ drar igång

Kl 20:00 Dörrar till RAW öppnar

Kl 21:00 Showtime

Kl 23:00 Showen slut. Kvällen fortsätter i baren!

Övrig information

Showbiljett från 365kr (+service)

Middag- & showpaket 895kr (+service) 
Vid köp av middagsspaket får du de absolut bästa platserna reserverade i salongen!

För gruppbokningar vänligen kontakta conference.slussen@hilton.com

Lite trög?